Къща за гости При Таневи
Трявна


Плачковци, комплекс Хемус

0898 449 378

Заявка за резервация

www.tanbg.com/tourism

Къщата е семеен апартхотел с 2 двустайни /4 легла/ и 1 едностаен /3 легла/ апартаменти. Всички апартаменти имат оборудвана кухня, W/C, TV.

Къща “При Таневи” предлага много добри условия за семейна почивка с деца, за туристически излети и разходки по разработени маршрути и екопътека, уикенд с приятели, а така също и профилактика и лечение на заболявания на дихателната система, стрес и др. в екологично чист район в Стара планина.

Намира се в Природен парк „Българка” на надморска височина 750 м. заобиколена от борова и широколистна гора, с кристално чист планински въздух с аромат на диви цветя и билки, само на 10 минути с кола от Трявна. На 5 минути с кола се намира плувен комплекс "Плачковци" с басейн с олимпийски размери и с детски басейн. Има добро покритие на мобилните оператори.

Комплексът предлага барбекю, кафе-бар с зала /20 места/ за другарски срещи и партита, детски басейн през лятото, места за игра. Къщата е достъпна целогодишно по асфалтиран път.

Подробности на 0898/449 378.

1. Посещение на: Музеите на занаятите, старата църква, историческия център в Трявна и др.
2. Еднодневни екскурзии: Панорама на Руско - Турската освободителна война на вр. Шипка, Архитектурно-етнографски музей "Етъра" и Соколския манастир, Дом на хумора и сатирата в Габрово, Велико Търново, Арбанаси, Боженци, Пещера Бачо Киро и Дряновски манастир.
3. Разходка в Стара планина: Екопътеки: от къщата до параклис „Вяра, Надежда, Любов” /Бъзовец/ и параклис „Св. Иван Рилски” /в. Кръстец/, по Римския път от Стоевци до в. Бедек.
4. Разходка в околностите на Къща „При Таневи” – до с. Драгневци и в. Ковачка - чудесна панорамна гледка към Тревненскя балкан.
Предлагат се и други маршрути.
5. Разходка в планината за напреднали с планински водач.
6. Пикник край реката.


Цени 2010
 Тип настаняване  1 нощувка  до 3 нощ.  над 3 нощ.  
 Студио  45.00  36.00  30.00  
 Апартамент  60.00  48.00  40.00  
 Цялата база  160.00  130.00  120.00  

Посочените цени са в лева, на база BO - само нощувка.

Почивки над 7 нощувки - всяка 7-а нощувка безплатна.